به گزارش ميراث آريا(chtn)، سردار اسماعيل احمدي مقدم فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران در مراسم آغاز هفته نيروي انتظامي با بيان اين مطلب گفت: نيروي انتظامي موظف است به عنوان سازماني پاسخگو، منعطف و پويا در ميدان پر تلاطم امنيت از کيان جامعه و مردم حفاظت کند.

احمدي مقدم با باين اينکه انسان محوري و جامعه محوري دو رويکرد اساسي نيروي انتظامي است تصريح کرد: در تلاش هستيم با توجه به اين دو رويکرد همواره شاهد بهبود تمامي شاخص‌هاي ماموريتي خود باشيم.

وي با بيان اينکه نيروي انتظامي در تلاش است احساس امنيت را در جامعه نسبت به گذشته بهبود بخشد تصريح کرد: در شرايط امنيتي امروز دنيا و منطقه اين ادعاي کوچکي نيست و نياز به يک حرکت بسيار سخت کوشانه دارد.

احمدي مقدم بهبود قانون گرايي و توسعه نظم و انضباط اجتماعي را يکي ديگر از وظايف نيروي انتظامي عنوان کرد و گفت: در اين راستا نيروي انتظامي با اتکا به اقدامات فرهنگي و اجتماعي و آموزش‌هاي همگاني توانسته است تا حد زيادي رفتار قانوني را در جامعه نهادينه کند که در اين راه همراهي مردم شرط اول و آخر بوده است.

وي با بيان اينکه در تلاش هستيم هفته نيروي انتظامي به دور از تشريفات بستر ساز انجام ماموريت‌هاي جاري اين نيرو باشد گفت: هدف ما از برگزاري نمايشگاه‌هاي نيروي انتظامي در طول اين هفته آموزش، اطلاع‌رساني و جلب مشارکت‌هاي مردمي و پشتيباني از ماموريت‌هاي اين نيرو در بعد جامعه محوري است.

احمدي مقدم در ادامه خاطرنشان کرد: در چشم اندازي که براي برنامه آينده ترسيم کرده‌ايم حرکت پليس به سمت ماموريت‌هاي نرم افزاري و مبتني بر قابليت‌هاي اجتماعي، فني و تکنولوژي، علمي و پژوهشي با توانايي توليد علم مبتني بر شاخص‌ها و مولفه‌هاي فرهنگي، اجتماعي و بومي است.

وي با بيان اينکه در اين راستا گام‌هاي بزرگي برداشته شده است گفت: حرفه‌گرايي مبتني بر دانش، پژوهش، آموزش، اقدامات فرهنگي و اجتماعي و بهره‌برداري از فناوري اطلاعات و ارتباطات متناسب با تحولات روز دنيا، کارآمدي و پويايي و افزايش پاسخگويي به مردم به نحوي که آنها همواره پليس را در کنار خود احساس کنند از جمله اهداف ما در نيروي انتظامي است.

فرمانده نيروي انتظامي کاستن از جنبه‌هاي محسوس پليس و تقويت جنبه‌هاي نامحسوس آن را از ديگر اهداف نيروي انتظامي عنوان کرد و گفت: لازمه اين کار اقدامات وسيع فرهنگي و جلب مشارکت‌هاي مردمي است که خود به فرهنگسازي جديد در حوزه نظم و امنيت اجتماعي منجر خواهد شد.

احمدي مقدم با بيان اينکه نيروي انتظامي بايد با آغوش باز کاستي‌ها و انتقادات عملکردي خود را بپذيرد و در تلاش براي رفع آن برآيد اظهار کرد: مقتضيات زمانه هرچند مدتي ممکن است نياز و مطالبه‌اي جديد را ايجاد کند و نيروي انتظامي با پويايي مطالبات جديد را پاسخگو باشد که لازمه اساسي حرکت نيروي انتظامي در اين مسير همکاري و همراهي مردم است.

فرمانده نيروي انتظامي در حاشيه افتتاح نمايشگاه پليس در جمع خبرنگاران گفت: تلاش داريم با مجموعه برنامه‌هايي که در اين هفته تدارک ديده‌ايم به افزايش آگاهي‌هاي اجتماعي، آموزش‌هاي مورد نياز جامعه و جلب مشارکت مردم در برقراري نظم و امنيت در جامعه کمک کنيم.

وي با بيان اينکه نيروي انتظامي در تلاش است خدمات خود را به گونه‌اي ارائه دهد که در دسترس همه باشد گفت: در اين راستا دفاتر خدماتي پليس به اضافه 10 يا دفاتر الکترونيکي نيروي انتظامي با بيش از 450 شعبه در سطح کشور فعال هستند که اين تعداد تا پايان سال جاري به 600 دفتر افزايش پيدا مي‌کند.

احمدي مقدم در بيان بزرگترين دستاوردهاي نيروي انتظامي در سال گذشته توضيح داد: در سال گذشته در بعد اجتماعي که مطالبه‌ اصلي مردم بود، متجاوزان به حقوق مردم و اراذل و اوباش، در بحث مواد مخدر، امنيت فضاي مجازي و امنيت خصوصي گام هاي بلندي برداشته شد.

وي افزايش کشف را يکي از دستاوردهاي بزرگ امنيت اجتماعي اعلام کرد و گفت: در سال گذشته ميزان کشف جرائم حدود 65 درصد بود، که در سال جاري به 86 درصد رسيده‌ايم که در جرائم و سرقت‌هاي مهم اين درصد بالاتر است.

احمدي مقدم در خصوص توليد تجهيزات نيروي انتظامي اظهار کرد: امروزه در توليد سخت افزارهاي مربوط به حوزه انتظامي 90 درصد و در توليد نرم افزارها نيز 100 درصد به خود کفايي رسيده‌ايم و روند حرکت نيروي انتظامي به سمت نرم افزاري شدن صد در صد درون زا و متکي به توانمندي‌هاي داخلي کشور است./115

انتهای پیام/

کد خبر 138707168